Elektronik Ve Bilgisayar Eğitimi Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Elektronik Ve Bilgisayar Eğitimi Yüksek Lisans Programı, elektronik mühendisliği ve bilgisayar bilimleri alanlarında eğitimcileri yetiştirmeyi amaçlar. Bu programda, öğrenciler elektronik ve bilgisayar temelleri, yazılım geliştirme yöntemleri, öğretim teknolojileri ve öğretim materyali tasarımı gibi konuları öğrenirler.

Elektronik ve bilgisayar eğitimi mezunları, teknik eğitim kurumlarında öğretmenlik yapabilir, öğretim materyali geliştirebilir ve eğitim danışmanlığı firmalarında çalışabilir. Mezunlar, elektronik ve bilgisayar mühendisliği konularında öğrencilere eğitim verme, eğitim programlarının tasarımı ve değerlendirilmesi gibi görevleri üstlenebilirler.