Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması Ve Ekonomisi Yl. Prg.

Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programı, eğitim alanında liderlik, yönetim, denetim, planlama ve ekonomi konularında derinlemesine bir eğitim sunan bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere eğitim sistemlerinin yönetimi ve idaresiyle ilgili geniş bir perspektif sunar.

Öğrenciler, eğitim politikalarının tasarlanması ve uygulanması, eğitim kurumlarının yönetimi ve denetimi, eğitim programlarının planlanması ve değerlendirilmesi gibi konuları içeren kapsamlı bir müfredatla eğitim alırlar. Ayrıca, ekonomi alanında temel kavramlar, mali kaynakların yönetimi ve eğitim projelerinin ekonomik analizi gibi konular da programa dahildir.