Hizmet Tasarımı Ve İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Hizmet Tasarımı ve İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı, hizmet sektöründe stratejik planlama, tasarım, geliştirme ve yönetim alanlarında uzmanlaşmayı hedefleyen bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğrencilere hizmet sektöründeki trendler, müşteri deneyimi yönetimi, hizmet inovasyonu, işletme stratejileri, pazarlama ve operasyonel mükemmellik gibi konularda derinlemesine bir eğitim sunar.

Hizmet Tasarımı ve İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı, öğrencileri hizmetlerin etkili bir şekilde tasarlanması, yönetilmesi ve geliştirilmesine yönlendirir. Mezunlar, hizmet sektöründe, otelcilik, turizm, finans, sağlık, danışmanlık gibi alanlarda işletme yöneticisi, hizmet tasarımcısı, müşteri deneyimi yöneticisi, pazarlama uzmanı veya iş geliştirme uzmanı gibi çeşitli pozisyonlarda çalışabilirler. Ayrıca, hizmet inovasyonu projeleri yürütebilir, müşteri ilişkileri yönetimi stratejileri oluşturabilir ve hizmet kalitesi iyileştirme çalışmalarına liderlik edebilirler.