Fusion 360 Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

Fusion 360, CAD (bilgisayar destekli tasarım) ve CAM (bilgisayar destekli imalat) işlemlerini bir arada sunan bir yazılımdır. Fusion 360 Eğitimi Sertifika Programı, öğrencilerin Fusion 360 kullanarak ürün tasarımı yapabilmesi ve tasarımlarını imalata hazırlayabilmesi için gerekli olan temel ve ileri düzey becerileri öğretir.

Bu program, Fusion 360'nın temel arayüz özelliklerinden başlayarak, 3B modellerin tasarımı, montajı ve analizi için gerekli olan araçları öğrenmeye odaklanır. Ayrıca, bu program, üretim öncesi hazırlık süreci için gerekli olan CAM araçları ve tekniklerini de kapsar.

• Fusion 360 Eğitimi Sertifika Programı şunları içerebilir:
  • Fusion 360 arayüzünün temel özellikleri
  • Tasarım tarihçesi kullanımı
  • Parametrik modelleme teknikleri
  • Montaj oluşturma ve yönetme
  • Çizim oluşturma
  • Temel ve ileri düzey analiz teknikleri
  • CAM iş akışı ve hazırlama teknikleri
  • Üretim sürecindeki hataları öngörme teknikleri
  • 3D baskı öncesi hazırlık süreci
  • Proje tabanlı uygulamalar ve pratik örnekler

Fusion 360 Eğitimi Sertifika Programı, öğrencilerin gerçek dünya uygulamalarına dayalı örnek projeler üzerinde çalışmalarına ve bu projeleri imalata hazırlamalarına yardımcı olur. Program tamamlandığında, öğrenciler Fusion 360'da tasarım ve imalat yapabilme konusunda yeterli beceri ve bilgi sahibi olacaklardır.

Sertifika Programına Bakınız.

Fusion 360 Eğitimi Sertifika Programı