Kalite Mühendisliği ve Yöneticiliği Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

Kalite Mühendisliği ve Yöneticiliği Eğitimi Sertifika Programı, kalite yönetim sistemleri ve süreçlerinin etkin bir şekilde yönetilmesi için gerekli bilgi ve becerileri sağlayan bir eğitim programıdır.

Bu sertifika programının içeriği, şu konuları kapsayabilir:

• Kalite yönetim sistemleri kavramları ve prensipleri
  • ISO 9001:2015 standardı ve kalite yönetim sistemi belgelendirme süreci
  • Kalite yönetim sistemi belgelendirme denetimleri
  • Kalite mühendisliği yöntemleri ve araçları
  • Süreç yönetimi ve süreç haritalama teknikleri
  • Kalite performans göstergeleri ve ölçümleri
  • Kalite iyileştirme araçları ve teknikleri
  • Kalite maliyet analizi
  • Risk yönetimi ve fmea (Hata Türü ve Etki Analizi) yöntemi
  • Müşteri memnuniyeti ve geribildirim yönetimi
  • İş süreçleri ve performans analizi
  • Yönetim sistemi dokümantasyonu ve dokümantasyon yönetimi.

Katılımcılar, bu program sayesinde kalite yönetim sistemi uygulamaları ve süreçlerinin nasıl yönetileceği konusunda bilgi sahibi olabilirler. Ayrıca, kalite yönetim sistemi belgelendirme sürecini ve denetimlerini anlamak için gereken bilgiye sahip olacaklar. Program, ayrıca kalite mühendisliği yöntemleri, araçları ve teknikleri konusunda bir anlayış sağlayacak ve kalite performans ölçümleri, iyileştirme araçları, risk yönetimi ve müşteri memnuniyeti gibi konuları da ele alacaktır.

Sertifika Programına Bakınız.

Kalite Mühendisliği ve Yöneticiliği Eğitimi Sertifika Programı