₺480,00

Hiperaktivite ve Özel Eğitim Semineri

Hiperaktivite ve Özel Eğitim Semineri, katılımcılara hiperaktivite bozukluğu olan bireylerle çalışma konusunda bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu seminerler, genellikle öğretmenler, pedagoglar, psikologlar ve diğer eğitim profesyonelleri için düzenlenir. Seminerler, hiperaktivite belirtileri, tanı kriterleri, özel eğitim stratejileri ve sınıf içi yönetim teknikleri gibi konuları içerir.

Katılımcılar, uzman konuşmacılar tarafından yönlendirilen seminerlerde, hiperaktivite spektrumundaki bireylerin eğitimine odaklanan etkileşimli oturumlar ve vaka analizleri aracılığıyla bilgi edinirler. Seminerler, öğretmenlere özel eğitim müfredatını daha iyi anlamalarını ve hiperaktif öğrencilere daha etkili bir şekilde öğretim sağlamalarını destekleyecek stratejiler geliştirmelerine yardımcı olur. Ayrıca, seminerler, katılımcılara öğrenci davranışlarını daha iyi anlamaları, uygun destekleri sağlamaları ve eğitim ortamlarını daha etkili bir şekilde yönetmeleri konusunda rehberlik eder.

Özetle, Hiperaktivite ve Özel Eğitim Semineri, hiperaktivite bozukluğuna sahip öğrencilerle çalışan eğitim profesyonellerine yönelik bir eğitim programıdır. Seminerler, hiperaktivite konusunda bilgi sağlar ve öğretmenlere öğrencilere daha etkili destek sağlama konusunda yardımcı olacak stratejiler sunar.

• Hiperaktivite ve Özel Eğitim
  • Özel Gereksinimli Bireyler
  • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
  • Dehb ne Değildir
  • Klinik Değerlendirme
  • Tedavi Yöntemleri
  • Dehb ve İlaç Kullanımı
  • Psikososyal Tedavi Yöntemleri
  • Dehb ve Spor
  • Dehb ve Oyun
  • Dehb ve Kardeş İlişkileri

• Seminer Eğitimleri bant kaydıdır ve ortalama 25/250 dakika arasında sürmektedir. (Ortalama süre verilmiştir ve program süresi daha kısa veya daha uzun olabilmektedir.)
  • Kayıt olduktan sonra sms ile gelen bilgileriniz ile sisteme giriş yaparak eğitimleri izlemeye başlayabilirsiniz.
  • Seminer Sertifikanız eğitimin tamamlandıktan hemen sonra ilk 48 saat içerisinde e-Devlet sistemine aktarılacaktır.
  • Seminer sonunda sınav, ödev veya bitirme testi yoktur.
  • Seçmek istediğiniz seminer/seminerleri seçerek eğitimlere kayıt olabilirsiniz.
  • Seminer seçimlerini esnasında lütfen hatasız ödeme işleminizi tamamlayınız. (Sistem açılışından sonra herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır.)
  • Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
  • Sertifikanız Üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir olarak sunulacak ve görüntülenecektir.
  • Program sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Bu programlar destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikaları öz geçmişinize ekleyerek kullanabilir ve öz geçmişinizi nitelikli hale getirebilirsiniz.
  • Seminer programları kişilerin ilgilendiği alanlara özel hazırlanmakta olup bu programlarla kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
  • Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.
  • Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.
  • Sistem aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler tarafınıza ulaşacaktır.
  • Eğitime Kayıt olduktan hemen sonra kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Sertifika, eğitiminiz ve sınavlarınız başarı ile bittikten 72 saat sonra edevletinize işlenmekte SMS olarak bilgi gönderilmektedir.
  • Seminer programlarının sonunda sınav veya ödev bulunmamaktadır.
  • Kayıt olduğunuz programı bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır.
  • Seminer programları kısa süreli temel eğitimlerdir.
  • Seminer Sertifikaları e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir. Dileyen katılımcılarımız bu sertifikaların çıktısını kendileri alabilirler.
  • Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu seminer eğitimine herkes başvurabilir.