Marka İletişimi Önlisans Programı Nedir ?

Marka İletişimi Önlisans Programı, öğrencilere marka yönetimi, pazarlama iletişimi, reklam ve halkla ilişkiler gibi konularda temel bilgi ve beceriler kazandıran bir eğitim programıdır. Program, markaların hedef kitlelerine doğru mesajları iletebilme ve marka imajını güçlendirebilme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlar.

Marka iletişimi mezunları, bir markanın pazarlama ve iletişim stratejilerini oluşturma, marka bilinirliğini artırma, marka imajını yönetme, reklam kampanyaları hazırlama, dijital pazarlama faaliyetleri yürütme, halkla ilişkiler çalışmaları gerçekleştirme gibi görevleri yerine getirebilirler.

Çalışma alanları olarak reklam ajansları, pazarlama departmanları, halkla ilişkiler şirketleri, medya kuruluşları, marka danışmanlığı firmaları, dijital pazarlama ajansları, marka yönetimi departmanları gibi yerlerde istihdam edilebilirler.