Mobil Teknolojileri Önlisans Programı Nedir ?

Mobil Teknolojileri Önlisans Programı, mobil cihazlar, mobil uygulama geliştirme, mobil ağlar ve teknolojiler hakkında öğrencilere temel bilgileri kazandıran bir eğitim programıdır. Program, öğrencilere mobil uygulama geliştirme, mobil ağ yönetimi, veritabanı tasarımı ve mobil güvenlik gibi konularda yetkinlikler kazandırmayı hedefler.

Mobil Teknolojileri mezunları, yazılım şirketlerinde, telekomünikasyon şirketlerinde, mobil uygulama geliştirme şirketlerinde, mobil cihaz üreticilerinde çalışabilirler. Mobil uygulama geliştiricisi, mobil ağ yöneticisi, veritabanı uzmanı, teknik destek uzmanı gibi pozisyonlarda görev alabilirler. Ayrıca kendi mobil uygulama veya yazılım şirketlerini kurma ve girişimci olarak çalışma imkanı da sunmaktadır