Elektronörofizyoloji Önlisans Programı Nedir ?

Elektronörofizyoloji Önlisans Programı, sinir sistemi ile ilgili elektriksel aktiviteleri inceleyen bir programdır. Bu program, öğrencilere elektroensefalografi (EEG), elektromyografi (EMG), sinir ileti hızı testleri ve sinir hasarı değerlendirmesi gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, hastanelerde, klinik araştırma merkezlerinde, nöroloji departmanlarında veya fiziksel rehabilitasyon merkezlerinde çalışabilirler. Elektronörofizyoloji testlerini gerçekleştirebilir, elektroencefalogram (EEG) ve elektromyogram (EMG) kayıtlarını analiz edebilir ve sinir hasarı değerlendirmesi yapabilirler. Ayrıca, verileri yorumlayabilir, raporlar hazırlayabilir ve tedavi planlarına katkıda bulunabilirler.