Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, tasarruf bilincinin geliştirilmesi, milli ekonominin desteklenmesi ve yerli üretimin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen bir etkinliktir.
Bu hafta boyunca, tasarruf, yatırım, yerli üretim ve tüketici bilincinin artırılması üzerine odaklanan etkinlikler, kampanyalar, sergiler, fuarlar ve bilgilendirme programları düzenlenir. Bu hafta, toplumda tutumlu davranma alışkanlığının yaygınlaşmasını teşvik etmeyi, yerli üretimin ve milli ekonominin güçlenmesini desteklemeyi ve tüketicilerin yerli ürünlere yönelmelerini sağlamayı hedefler.