25 Mayıs Dünya Bağırarak Şarkı Söyleme Günü (Sing Out Day)

Dünya Bağırarak Şarkı Söyleme Günü, her yıl 25 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları içlerinden geldiği gibi şarkı söylemeye teşvik eder. Bağırarak şarkı söylemek, enerjik, özgür ve coşkulu bir şekilde müziği ifade etmenin bir yoludur.
Dünya Bağırarak Şarkı Söyleme Günü, insanları baskıları bir kenara bırakmaya, içlerindeki şarkıyı özgürce dışa vurmaya ve eğlenceli bir şekilde şarkı söylemeye teşvik eder. Bu özel gün, arkadaşlarla karaoke yapma, müzikli etkinliklere katılma veya evde yüksek sesle şarkı söyleme gibi etkinlikleri içerir. Dünya Bağırarak Şarkı Söyleme Günü, müzikle coşkulu bir bağ kurmayı ve içsel sesimizi keşfetmeyi kutlar.