14 Kasım Dünya Baharatlı Guakamole Sosu Günü (Spicy Guacamole Day)

14 Kasım Dünya Baharatlı Guakamole Sosu Günü (Spicy Guacamole Day), baharatlı guakamole sosunun lezzetini kutlamak için ayrılan bir gündür. Guakamole sosu, Meksika mutfağında popüler olan ve avokado, soğan, domates, limon suyu ve baharatlarla yapılan bir sostur.
Bu gün, insanları baharatlı guakamole sosunu denemeye ve bu lezzetli Meksika lezzetini tadına varmaya teşvik eder. İnsanlar, bu günü guakamole sosu hazırlayarak veya restoranlarda baharatlı guakamole soslu yemekler sipariş ederek kutlayabilirler. Dünya Baharatlı Guakamole Sosu Günü, Meksika mutfağının zenginliğini keşfetmeyi hatırlatarak insanları farklı kültürel tatları denemeye teşvik eder.