15 Ağustos Dünya Rahatlama Günü (Relaxation Day)

15 Ağustos - Dünya Rahatlama Günü (Relaxation Day): Bu özel gün, stresten uzaklaşmak, dinlenmek ve yenilenmek için ayrılmıştır. Dünya Rahatlama Günü, insanları günlük koşuşturmacadan arınmaya, kendilerine zaman ayırmaya ve bedenlerini ve zihinlerini dinlendirmeye teşvik eder. Bu gün, rahatlatıcı aktiviteler yapmak, yoga veya meditasyon gibi rahatlama tekniklerini denemek, spa veya masaj gibi stres giderici hizmetlerden faydalanmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Rahatlama günü, iç huzurun ve zindeliğin önemini vurgularak yaşam kalitesini artırmayı hedefler.