2 Aralık Dünya Mücver Günü (Fritters Day)

2 Aralık Dünya Mücver Günü (Fritters Day), mücver gibi kızartılmış atıştırmalıkların tadını kutlamak için ayrılan bir gündür. Mücver, sebzelerin hamur içinde kızartıldığı bir tariftir.
Bu gün, insanları mücverleri denemeye ve farklı sebzelerle yapılan çeşitlilikleri keşfetmeye teşvik eder. İnsanlar, bu günü mücverleri yaparak veya restoranlarda mücver tabakları sipariş ederek kutlayabilirler. Dünya Mücver Günü, atıştırmalıkların çeşitliliğini ve lezzetlerini kutlayarak insanları farklı tadları denemeye teşvik eder.