23 Mart Dünya Yakından Geçti Günü (Near Miss Day)

Dünya Yakından Geçti Günü, her yıl 23 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları hayatta geçirdikleri yakın kaçma anılarına ve şanslı durumlara odaklanmaya teşvik eder. Yakından geçti anları, tehlikeli veya riskli durumlardan kıl payı kurtulduğumuz anlardır.
Dünya Yakından Geçti Günü, insanları şükran duygusuyla yakından geçti anıları hatırlamaya, hayatlarını değerlendirmeye ve gelecekte daha dikkatli olmaya teşvik eder. Bu özel gün, yakından geçti anılarını paylaşmak, şükran dileklerini ifade etmek ve hayatta fırsatları değerlendirmek için bir fırsattır. Dünya Yakından Geçti Günü, şanslı durumları kutlamak ve hayatın değerini anlamak için bir hatırlatıcıdır.