24 Ocak Dünya İltifat Günü (Compliment Day)

Her yıl 24 Ocak, "Dünya İltifat Günü" olarak kutlanır. Bu özel gün, başkalarını takdir etmek ve olumlu geri bildirimlerle desteklemek amacıyla düzenlenir. İltifatlar, insanların moralini yükseltir, özgüvenlerini artırır ve ilişkilerde olumlu bir atmosfer oluşturur. Dünya İltifat Günü, insanları günlük hayatta daha fazla iltifat vermeye teşvik eder ve başkalarının becerilerini, görünümlerini veya kişilik özelliklerini takdir etmelerini sağlar. Sevdiklerinize veya tanıdıklarınıza güzel sözler söyleyerek, teşekkürlerinizi ifade ederek veya yazılı notlar veya mesajlarla iltifatlarınızı ileterek bu özel günü kutlayabilirsiniz. Unutmayın, bir iltifatla birinin gününü aydınlatabilir ve kalpleri ısıtabilirsiniz.