25 Haziran Dünya Çocukla İşe Gitme Günü

25 Haziran - Dünya Çocukla İşe Gitme Günü: Bu özel gün, ebeveynlerin çocuklarını iş yerlerine getirerek onlarla daha fazla zaman geçirmelerini teşvik eder. Dünya Çocukla İşe Gitme Günü, aile ve iş hayatı arasındaki dengeyi vurgular. Ebeveynler, çocuklarına iş yerinde neler yaptıklarını gösterme ve onlarla iş ortamını paylaşma fırsatı bulurlar. Bu etkinlik, aile bağlarını güçlendirmeye ve çocukların ebeveynlerinin çalışma yaşamlarını daha iyi anlamalarına yardımcı olmaya yöneliktir.