26 Temmuz Dünya Amcalar ve Halalar Günü (Uncle and Aunt Day)

26 Temmuz - Dünya Amcalar ve Halalar Günü: Bu özel gün, amcalar ve halaların sevgi dolu ilişkilerini kutlamak için ayrılmıştır. Amcalar ve halalar, çocukların hayatında önemli figürlerdir ve aile bağlarının bir parçasıdırlar.
Dünya Amcalar ve Halalar Günü, insanları amcaları ve halaları hatırlamaya, onlara teşekkür etmeye ve ilişkileri güçlendirmeye teşvik eder. Bu gün aynı zamanda amca ve hala olmanın anlamını vurgulayarak, sevgi ve destek dolu bir aile ortamının değerini kutlar.