3 Ocak Dünya Meyveli Kek Fırlatma Günü (Fruitcake Toss Day)

3 Ocak her yıl "Dünya Meyveli Kek Fırlatma Günü" olarak kutlanır. Bu eğlenceli etkinlik, meyveli kekleri fırlatma yarışmalarıyla dolu bir gün sunar. Meyveli kekler genellikle tatlı ve yoğun bir yapıya sahiptir ve bazen sevilmeyebilir. Bu gün, meyveli keklerin komik bir şekilde kullanılması ve atılması için bir fırsat sunar. İnsanlar, bu etkinlikte meyveli kekleri fırlatarak uzak mesafelere ulaşmaya çalışabilir, hedeflere isabet ettirmeye çalışabilir veya yaratıcı yarışmalara katılabilir. Bu etkinlik, mizahi bir deneyim sağlayarak insanları bir araya getirir ve gülmeye teşvik eder.