4 Şubat Dünya Postacıya Teşekkür Etme Günü (Thank Your Mailman Day)

4 Şubat her yıl "Dünya Postacıya Teşekkür Etme Günü" olarak kutlanır. Bu gün, postacıların önemini ve emeklerini takdir etmek için düzenlenir. Postacılar, postalarımızı teslim eden ve iletişimimizin sağlıklı işlemesine katkıda bulunan önemli kişilerdir. Bu özel gün, insanları postacılara minnettarlık ve teşekkürlerini ifade etmeye teşvik eder. İnsanlar, postacıları selamlayabilir, küçük bir teşekkür notu bırakabilir veya postacılarına minnettarlık göstermek için küçük hediyeler verebilirler. Aynı zamanda bu gün, kamu hizmeti çalışanlarının emeklerini ve katkılarını takdir ederek toplumdaki dayanışmayı artırmayı hedefler.