7 Haziran Dünya Video Kasetleri Hatırlama Günü (VCR Day)

7 Haziran, Dünya Video Kasetleri Hatırlama Günü, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte geride kalan video kaset dönemini anma ve hatırlama fırsatı sunar. Bu özel gün, insanları nostaljik bir yolculuğa çıkararak eski video kasetleri hatırlamaya teşvik eder. Video kasetler, geçmişte evlerimizde izlediğimiz filmlerin ve özel anıların taşıyıcısıydı. Dünya Video Kasetleri Hatırlama Günü, insanları bu teknolojiye saygı göstermeye ve anılarına bir göz atmaya teşvik eder.