9 Aralık Dünya Christmas Kartı Günü (Christmas Card Day)

9 Aralık Dünya Christmas Kartı Günü (Christmas Card Day), sevdiklerimize Noel kartları göndererek tatil ruhunu paylaşmaya teşvik eden bir gündür. Bu gün, insanları el yapımı veya satın alınmış Noel kartları hazırlamaya, sevdiklerine sevgi ve iyi dileklerini iletmeye teşvik eder.
Noel kartları, sevdiklerimize düşünceli bir şekilde bağlılık ve sevgi gösterme fırsatı sunar. İnsanlar, bu günü Noel kartları hazırlayarak veya Noel kartları alarak sevdiklerini mutlu etmeyi amaçlayarak kutlayabilirler. Dünya Christmas Kartı Günü, insanları sevgi, hoşgörü ve mutluluk mesajları ile Noel ruhunu paylaşmaya teşvik eder.