Avrasya Araştırmaları Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Avrasya Araştırmaları Yüksek Lisans Programı, Avrasya coğrafyası ve kültürleri üzerine odaklanan bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere bölgenin tarihini, siyasi yapılarını, ekonomisini, kültürünü ve sosyal dinamiklerini anlama fırsatı sunar. Mezunlar, akademik araştırmalar yapabilir, bölgesel ve uluslararası kuruluşlarda çalışabilir, kültürel projelerde görev alabilir ve politika yapım süreçlerine katkıda bulunabilir.