Bale Anasanat Dalı Yl. Prg. Nedir ?

Bale Anasanat Dalı Yüksek Lisans Programı, bale sanatının inceliklerini, tekniklerini ve performanslarını derinlemesine inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere bale repertuarını, koreografik çalışmaları, beden farkındalığını, sahne performansını ve dans tarihini öğretir. Mezunlar, profesyonel bale topluluklarında dansçı olarak çalışabilir, bale öğretmeni olarak görev alabilir, koreografi yapabilir ve dans sahnelerinde performans sergileyebilirler.