Bankacılık Ve Sigortacılık Yl. Prg. Nedir ?

Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Lisans Programı, bankacılık ve sigortacılık sektörünün birleştiği noktada öğrencilere bilgi ve beceri kazandıran bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere bankacılık ve sigortacılık işleyişini, risk yönetimini, finansal ürünleri ve müşteri ilişkilerini öğretir. Mezunlar, bankacılık ve sigortacılık şirketlerinde yöneticilik pozisyonlarına yükselebilir, sigorta poliçeleri ve finansal ürünler geliştirebilir, risk analizi yapabilir ve müşteri danışmanlığı sağlayabilirler.