Bilgi Yönetimi Önlisans Programı Nedir ?

Bilgi Yönetimi Önlisans Programı, bilgi kaynaklarının yönetimi, veri analizi, veri tabanı yönetimi, bilgi arama ve erişim teknikleri gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere bilgi yönetimi prensipleri, veri analizi araçları, veri tabanı tasarımı, bilgi arama stratejileri ve bilgi güvenliği gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, şirketlerde, kütüphanelerde, arşivlerde, bilgi merkezlerinde veya bilgi yönetimi departmanlarında çalışabilirler. Bilgi kaynaklarını yönetebilir, veri analizi yapabilir, veri tabanı sistemlerini yönetebilir ve bilgi arama ve erişim tekniklerini kullanabilirler.