Bilgisayar Ortamında Sanat Ve Tasarım Yüksek Lisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Bilgisayar Ortamında Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı, bilgisayar teknolojilerinin sanat ve tasarım alanında kullanımını araştıran bir programdır. Bu programda, dijital sanat, görsel efektler, sanal gerçeklik, interaktif medya, dijital animasyon ve dijital medya üretimi gibi konular ayrıntılı olarak ele alınır. Mezunlar, sanat yönetmeni, dijital medya tasarımcısı, interaktif medya uzmanı veya görsel efekt sanatçısı gibi pozisyonlarda çalışabilirler. Ayrıca, reklam ajansları, film stüdyoları, oyun şirketleri ve medya üretim şirketleri gibi alanlarda iş imkanları mevcuttur.