Elektronik Bilgisayar Eğitimi Yüksek Lisans Programı

Elektronik-Bilgisayar Eğitimi Yüksek Lisans Programı, elektronik ve bilgisayar mühendisliği disiplinlerini eğitim alanında birleştirerek öğrencilere geniş bir bilgi ve beceri yelpazesi sunar. Bu programda, öğrenciler elektronik ve bilgisayar temelleri, öğretim teknolojileri, e-öğrenme, programlama eğitimi, bilgisayar tabanlı öğretim materyali tasarımı gibi konuları derinlemesine incelerler.

Elektronik-bilgisayar eğitimi yüksek lisans mezunları, teknik eğitim kurumlarında öğretmenlik yapabilir, eğitim materyali geliştirebilir, öğretim teknolojileri alanında danışmanlık yapabilir ve akademik kurumlarda araştırmacı olarak çalışabilirler. Mezunlar, teknoloji tabanlı eğitim süreçlerinin tasarımı, değerlendirilmesi ve uygulanması konusunda uzmanlaşabilirler.