Endüstriyel Cam ve Seramik Önlisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Çalışma Alanları?Endüstriyel Cam ve Seramik Önlisans Programı, cam ve seramik üretimi, cam işleme teknikleri, seramik malzemeleri ve seramik üretimi gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere cam ve seramik üretim süreçlerini, cam işleme tekniklerini, seramik malzemelerinin özelliklerini ve seramik üretim yöntemlerini öğretir.

Bu programı tamamlayan mezunlar, cam ve seramik üretim tesislerinde, cam işleme atölyelerinde, seramik üreticilerinde veya tasarım stüdyolarında çalışabilirler. Cam ve seramik üretim süreçlerini yönetebilir, cam ve seramik işleme tekniklerini uygulayabilir, seramik malzemelerinin özelliklerini değerlendirebilir ve seramik üretimi yapabilirler. Ayrıca, üretim süreçlerini planlayabilir, kalite kontrolünü sağlayabilir ve yenilikçi cam ve seramik tasarımları geliştirebilirler.