Endüstriyel Yönetim Ve Bilişim Sistemleri Yl. Prg. Nedir ?

Endüstriyel Yönetim ve Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı, işletmelerin yönetim süreçlerinde bilişim sistemlerinin etkin kullanımını ve işletmelerin rekabet gücünü artırmayı amaçlayan bir lisansüstü programdır. Bu programda öğrenciler, işletme yönetimi, bilişim sistemleri, veri analitiği, iş süreçleri ve işletme bilgi teknolojileri gibi konuları incelerler.

Mezunlar, işletmelerin bilişim sistemlerini yönetebilir, iş süreçlerini analiz edebilir, işletme verilerini değerlendirerek kararlar alabilir ve bilişim sistemlerinin işletme stratejileriyle uyumunu sağlayabilirler. Çalışabilecekleri alanlar arasında şirketlerin bilişim departmanları, danışmanlık firmaları, iş süreçleri iyileştirme projeleri ve bilgi teknolojileri yönetimi bulunmaktadır.