Gayrimenkul Değerlemesi Ve Finansmanı Yl. Prg. Nedir ?

Gayrimenkul Değerlemesi ve Finansmanı Yüksek Lisans Programı, gayrimenkul sektöründe değerleme, finansman ve yatırım konularında uzmanlaşmayı amaçlayan bir lisansüstü programdır. Bu programda öğrenciler, gayrimenkul değerleme yöntemleri, gayrimenkul yatırımı analizi, gayrimenkul finansmanı, gayrimenkul hukuku ve regülasyonları gibi konuları incelerler.

Mezunlar, gayrimenkul şirketlerinde, bankalarda, danışmanlık firmalarında veya gayrimenkul yatırım fonlarında çalışabilirler. Gayrimenkul değerleme ve analizleri yapabilir, yatırım projelerinin finansmanını yönetebilir, gayrimenkul portföyü yönetimi yapabilir veya gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmetleri sunabilirler. Ayrıca, gayrimenkul piyasası üzerine araştırmalar yapabilir ve sektördeki gelişmeleri takip ederek stratejik kararlar alabilirler.