Gayrimenkul Geliştirme, Kentsel Dönüşüm Ve Pazarlama Yl. Prg. Nedir?

Gayrimenkul Geliştirme, Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Yüksek Lisans Programı, gayrimenkul sektöründe kentsel dönüşüm projeleri ve pazarlama stratejileri konusunda uzmanlaşmayı hedefleyen bir lisansüstü programdır. Bu programda öğrenciler, kentsel dönüşümün yasal ve planlama süreçlerini, proje yönetimini, pazarlama ve iletişim stratejilerini, sosyal etkileri ve sürdürülebilirlik konularını incelerler.

Mezunlar, gayrimenkul geliştirme şirketlerinde, belediyelerde, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili kuruluşlarda veya danışmanlık firmalarında çalışabilirler. Kentsel dönüşüm projelerinin planlama ve uygulama süreçlerinde yer alabilir, projelerin sosyal ve çevresel etkilerini değerlendirebilir, pazarlama stratejileri geliştirebilir ve toplumla iletişim kurarak projelerin kabulünü sağlayabilirler. Ayrıca, kentsel dönüşüm politikaları ve planlaması üzerine araştırmalar yapabilir ve sektördeki yenilikleri takip edebilirler.