Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Ruhâni Kelime Anlamı Nedir? - TDK

Kelime Anlamı: Ruhâni kelimesi, ruhla ilgili veya ruha ait olan anlamına gelir. Genellikle dini veya manevi bağlamda kullanılır.

Kökeni: "Ruhâni" kelimesi Arapça kökenlidir. Arapça'da "روحاني" (ruhani) kelimesi manevi veya ruhsal anlamına gelir.

Örnek Cümle: Bu tapınak, insanların ruhâni ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır ve meditasyon için özel bir yerdir.

Diğer Eski Kelimler ve Anlamları İçin Buraya Tıklayınız!

NE YAPIYOR ?

e-Devlet'te Sorgulanabilir ve Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Sertifikalar Kariyerinizde Sizi Öne Taşımaktadır. Üniversite Güvencesi ile İhtiyacınız Olan Güncel İçerikler SAYEM'de!