11 Mart Dünya Yulaflı Fındıklı Waffle Günü (Oatmeal Nut Waffle Day)

Dünya Yulaflı Fındıklı Waffle Günü, her yıl 11 Mart'ta kutlanır. Bu gün, yulaflı ve fındıklı waffle'ların lezzetini ve sağlıklı beslenmeyi vurgulamak amacıyla düzenlenir. Yulaflı waffle'lar, sağlıklı lifler, vitaminler ve mineraller açısından zengin olan yulaf ezmesi ile hazırlanan atıştırmalık veya kahvaltılık lezzetlerdir.
Fındıklar da waffle'lara lezzet ve besleyici değer katar. Dünya Yulaflı Fındıklı Waffle Günü, insanları bu sağlıklı ve lezzetli atıştırmalığı denemeye teşvik eder, waffle tariflerini paylaşır ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını destekler.