11 Mayıs Dünya Alacakaranlık Kuşağı Günü (Twilight Zone Day)

Dünya Alacakaranlık Kuşağı Günü, her yıl 11 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, ünlü televizyon dizisi The Twilight Zone'u ve onun yaratıcısı Rod Serling'i anmak ve kutlamak için oluşturulmuştur. The Twilight Zone, gizemli ve ürkütücü hikayeleriyle tanınan bir antoloji dizisidir.
Dünya Alacakaranlık Kuşağı Günü, insanları bu ikonik diziye ve onun etkileyici hikayelerine hayranlık duymaya, izlemeye veya yeniden keşfetmeye teşvik eder. Bu özel gün, The Twilight Zone temalı etkinlikler, dizi maratonları, tartışma panelleri veya Twilight Zone ile ilgili içerikleri paylaşma gibi etkinlikleri içerir. Dünya Alacakaranlık Kuşağı Günü, televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan bu eşsiz diziyi kutlar ve insanları fantastik ve gizemli hikayelerin büyülü dünyasına davet eder.