22 Ekim Dünya Caps Lock Günü (Caps Lock Day)

22 Ekim - Dünya Caps Lock Günü (Caps Lock Day): Bu özel gün, klavyelerdeki Caps Lock tuşunu kutlamak ve büyük harflerle yazmanın eğlencesini paylaşmak amacıyla düzenlenir. Dünya Caps Lock Günü, insanları Caps Lock tuşunu kullanarak yazılarını vurgulamaya veya komik bir şekilde büyük harflerle iletişim kurmaya teşvik eder.
Bu gün, Caps Lock tuşunu kullanarak mesajlar yazmak, Caps Lock şakaları yapmak veya büyük harfle yazılmış paylaşımlar paylaşmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Caps Lock tuşu, yazıları belirginleştirmek veya dikkat çekmek için kullanılan bir klavye özelliğidir. Dünya Caps Lock Günü, mizah ve eğlenceye odaklanırken aynı zamanda klavye kullanımına dikkat çekmeyi ve teknolojiyle oynamayı amaçlar.