14 Nisan Dünya Gökyüzünü İzleme Günü (Look up the Sky Day)

Dünya Gökyüzünü İzleme Günü, her yıl 14 Nisan'da kutlanır. Bu özel gün, insanları yoğun yaşam temposundan uzaklaşarak doğanın güzelliklerini keşfetmeye teşvik eder. Gökyüzü, muhteşem manzaralar, bulutlar, yıldızlar ve güneşin yarattığı renklerle doludur.
Dünya Gökyüzünü İzleme Günü, insanları gökyüzünün güzelliklerini fark etmeye, gözlemlemeye ve takdir etmeye teşvik eder. Bu özel gün, gökyüzünde geçen zamanı keyifle geçirmek, yıldızları izlemek, bulut şekillerini tanımak veya gün batımını gözlemlemek gibi etkinlikleri içerir. Dünya Gökyüzünü İzleme Günü, insanları doğanın büyüleyici görüntülerini keşfetmeye ve dünyaya dikkatlerini yöneltmeye teşvik eder.