15 Haziran Dünya Doğa Fotoğrafçılığı Günü (Nature Photography Day)

15 Haziran, Dünya Doğa Fotoğrafçılığı Günü, doğanın güzelliklerini ve benzersizliğini fotoğrafçılık aracılığıyla kutlamak için ayrılan bir gündür. Bu özel gün, insanları doğal çevreleri keşfetmeye ve doğanın fotoğraflarını çekmeye teşvik eder. Doğa fotoğrafçılığı, doğanın büyüsünü yakalamak ve insanları doğa sevgisiyle buluşturmak için önemli bir araçtır. Dünya Doğa Fotoğrafçılığı Günü, insanları doğanın içinde gezinmeye, güzellikleri yakalamaya ve doğal çevreleri korumaya teşvik eder.