22 Ağustos Melek Gibi Olma Günü (Be An Angel Day)

22 Ağustos - Melek Gibi Olma Günü (Be An Angel Day): Bu özel gün, yardımseverlik, cömertlik ve sevgi dolu davranışları teşvik etmek amacıyla düzenlenir. Melek Gibi Olma Günü, insanları başkalarına yardım etmeye, sevgi ve hoşgörüyle davranmaya teşvik eder.
Bu gün, insanlar çevrelerindeki insanlara iyilik yapabilir, gönüllü çalışmalara katılabilir veya bağış yapabilir. Küçük bir jest, bir tebessüm veya anlayışlı bir davranış, bir başkasının hayatında büyük bir fark yaratabilir. Melek Gibi Olma Günü, toplumda dayanışma ve sevgi atmosferini artırmayı hedefler.