Avrupa Birliği Yüksek Lisans Programı Nedir ?

Avrupa Birliği Yüksek Lisans Programı, Avrupa Birliği'nin siyasi, ekonomik, hukuki ve sosyal yapısını inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu program, öğrencilere Avrupa Birliği kurumlarını, politikalarını, entegrasyon sürecini ve Avrupa Birliği hukukunu öğretir. Mezunlar, AB kurumlarında çalışabilir, AB politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunabilir, AB projelerinde yer alabilir ve AB ile ilişkili iş dünyasında veya sivil toplum kuruluşlarında görev alabilir.