Basın ve Yayıncılık Önlisans Programı Nedir / Ne İş Yapar / Çalışma Alanları?

Basın ve Yayıncılık Önlisans Programı, gazetecilik, yayıncılık, haber yazma, medya etiği, röportaj teknikleri ve iletişim becerileri gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere haber yazma teknikleri, gazetecilik etiği, medya araştırmaları, röportaj teknikleri, yayın düzenleme ve medya iletişimi gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, gazete ve dergilerde, televizyon ve radyo istasyonlarında, haber ajanslarında veya diğer medya kuruluşlarında çalışabilirler. Haber yazabilir, röportajlar yapabilir, medya araştırmaları yapabilir ve yayınların düzenlenmesine katkıda bulunabilirler.