Bilgi Teknolojileri Ve Sosyal Medya Eğitimi Yl. Prg. Nedir ?

Bilgi Teknolojileri ve Sosyal Medya Eğitimi Yüksek Lisans Programı, bilgi teknolojileri ile sosyal medyanın kesiştiği alanlarda uzmanlaşmak isteyen öğrencilere yönelik bir lisansüstü programdır. Bu program, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, içerik stratejisi, veri analitiği, kullanıcı deneyimi ve sosyal medya etkileşimi gibi konuları kapsar.

Öğrenciler, dijital pazarlama stratejileri geliştirebilir, sosyal medya platformlarını yönetebilir, veri analitiği yapabilir, kullanıcı deneyimini iyileştirebilir ve sosyal medya etkileşimini yönetebilirler. Mezunlar, reklam ajanslarında, dijital pazarlama şirketlerinde, medya kuruluşlarında veya kendi sosyal medya danışmanlık şirketlerinde dijital pazarlama uzmanı, sosyal medya yöneticisi, veri analisti veya içerik stratejisti olarak çalışabilirler.