Bilgisayar Bilimleri Ve Mühendisliği Yl. Prg. Nedir ?

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Yüksek Lisans Programı, bilgisayar bilimleri ve mühendislik prensiplerini birleştirerek öğrencilere kapsamlı bir eğitim sunar. Bu programda, yazılım mühendisliği, ağ teknolojileri, veritabanı sistemleri, yapay zeka, bilgisayar grafikleri ve paralel hesaplama gibi konular ayrıntılı olarak incelenir. Mezunlar, yazılım mühendisi, sistem analisti, veritabanı yöneticisi, proje yöneticisi veya teknoloji danışmanı gibi pozisyonlarda çalışabilirler. İş imkanları arasında yazılım şirketleri, bilişim departmanları ve teknoloji firmaları yer alır.