Bilgisayar Eğitimi Yl. Prg. Nedir / Ne İş Yapar ?

Bilgisayar Eğitimi Yüksek Lisans Programı, bilgisayar teknolojilerinin eğitim alanındaki kullanımını araştıran bir programdır. Öğrencilere, bilgisayar tabanlı öğretim materyalleri, öğretim tasarımı, öğretim yazılımları ve e-öğrenme gibi konularda uzmanlık kazandırılır. Mezunlar, öğretmenlik alanında bilgisayar teknolojilerini etkin bir şekilde kullanabilir, eğitim kurumlarında teknoloji entegrasyonunu sağlayabilir veya eğitim materyali geliştirme projelerinde yer alabilirler.