Bilgisayar Teknolojisi Önlisans Programı Nedir Ne İş Yapar

Bilgisayar Teknolojisi Önlisans Programı, bilgisayar donanımı, ağ teknolojileri, veri iletişimi, veri tabanı yönetimi ve sistem analizi gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere bilgisayar donanımı kurulumu, ağ yönetimi, veri tabanı yönetimi, yazılım yükleme ve sistem analizi gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, bilgisayar şirketlerinde, teknik destek birimlerinde, ağ yönetimi departmanlarında veya bilişim sistemleri alanında çalışabilirler. Bilgisayar donanımı kurulumu yapabilir, ağ yönetimi ve güvenliği sağlayabilir, veri tabanı yönetimi yapabilir ve sistem analizi yapabilirler.