Deniz Brokerliği Önlisans Programı Nedir ?

Deniz Brokerliği Önlisans Programı, deniz taşımacılığı, deniz sigortacılığı, liman işletmeciliği ve ticaret hukuku gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere deniz taşımacılığı sistemleri, denizcilik hukuku, lojistik yönetimi ve deniz sigortacılığı gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, denizcilik sektöründe brokerlik hizmetleri sunabilir, gemi ve kargo taşımacılığı işlemlerini yönetebilir, denizcilik hukuku ve sigorta süreçlerini takip edebilirler. Deniz taşımacılığı ile ilgili müşterilere danışmanlık yapabilir, taşımacılık ve ticaret anlaşmalarını düzenleyebilir ve uluslararası ticarette rol alabilirler.