Deri Konfeksiyon Önlisans Programı Nedir ?

Deri Konfeksiyon Önlisans Programı, deri ürünleri tasarımı, deri işleme teknikleri, deri konfeksiyon üretimi ve kalite kontrolü gibi konuları içeren bir programdır. Bu program, öğrencilere deri işleme tekniklerini öğretir, deri ürünlerinin tasarımını ve üretimini sağlar, deri konfeksiyon üretimi süreçlerini takip eder ve kalite kontrolünü yapar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, deri sektöründe, konfeksiyon üretim şirketlerinde, deri atölyelerinde veya moda endüstrisinde çalışabilirler. Deri ürünleri tasarlayabilir, deri kesim ve dikim işlemlerini gerçekleştirebilir ve deri konfeksiyon üretim süreçlerini yönetebilirler. Deri sektöründe kullanılan malzemeleri seçebilir, tasarımları prototipe dönüştürebilir ve deri ürünlerinin kalite standartlarını kontrol edebilirler. Ayrıca, moda trendlerini takip ederek yenilikçi ve özgün deri ürünleri geliştirebilir, müşteri taleplerine uygun tasarımlar oluşturabilir ve üretim süreçlerini planlayabilirler.