Eğitimde Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı Nedir ?

Eğitimde Bilgi ve İletişim Teknolojileri yüksek lisans programı, öğrencilere eğitim süreçlerinde bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmayı öğretir. Program, öğretim teknolojileri, e-öğrenme, dijital pedagoji, öğretim materyallerinin tasarımı ve geliştirilmesi gibi konuları kapsar.

Bu programı tamamlayan mezunlar, eğitim kurumlarında teknoloji destekli öğretim materyalleri hazırlayabilir, öğretim süreçlerini yenilikçi teknolojilerle destekleyebilir ve eğitimde teknoloji kullanımıyla ilgili projeler yönetebilirler. Ayrıca, özel eğitim merkezleri, eğitim teknolojileri şirketleri ve eğitim danışmanlık firmaları gibi çeşitli çalışma alanlarında çalışma imkanlarına sahip olabilirler.