Endüstriyel Teknoloji Eğitimi Yüksek Lisans Programı Nedir?

Endüstriyel Teknoloji Eğitimi Yüksek Lisans Programı, endüstriyel eğitim alanında uzmanlık kazandırmayı hedefleyen bir lisansüstü programdır. Bu programda öğrenciler, eğitim yöntemleri, öğretim teknolojileri, öğretim materyali geliştirme, endüstriyel iş süreçleri, mesleki eğitim ve yetişkin eğitimi gibi konuları incelerler.

Mezunlar, mesleki eğitim merkezlerinde, teknik üniversitelerde, endüstriyel şirketlerin eğitim departmanlarında veya eğitim danışmanlık firmalarında çalışabilirler. Endüstriyel iş süreçlerinin eğitimini tasarlayabilir, öğretim materyalleri ve eğitim programları geliştirebilir ve yetişkin çalışanların beceri gelişimini destekleyebilirler.