Finansal Piyasalar Yatırım Yönetimi Yüksek Lisans Programı

Finansal Piyasalar ve Yatırım Yönetimi Yüksek Lisans Programı, finansal piyasaların işleyişini ve yatırım yönetimi stratejilerini inceleyen bir lisansüstü programdır. Bu programda öğrenciler, finansal varlıkların fiyatlandırılması, portföy yönetimi, risk yönetimi, piyasa analizi, yatırım stratejileri gibi konulara odaklanırlar.

Mezunlar, finans sektöründe yatırım bankalarında, portföy yönetimi şirketlerinde, varlık yönetimi şirketlerinde veya sermaye piyasalarında çalışabilirler. Portföy yönetimi yapabilir, yatırım stratejileri geliştirebilir, risk analizi yapabilir ve finansal piyasalardaki fırsatları değerlendirebilirler. Ayrıca, finansal varlıkların fiyatlandırılması konusunda uzmanlaşabilir, piyasa analizi yapabilir ve müşterileri için yatırım önerileri sunabilirler.